Nyheter från ossNyheter från oss

Aktuellt

Filtrera på:
Blogg
Nyheter
Pressklipp

Nyheter

Öka engagemanget - workshop hammer & hanborgÖka engagemanget - workshop hammer & hanborg
2019-08-22

Workshop i Oslo med Malcolm Larri och Trine Larsen

Kom till vår workshop i Oslo och få tips på hur du som chef kan öka engagemanget hos dina anställda och hur du behåller nyckelpersonerna.
Läs mer

Blogg

Mangfald och inkludering - Hammer HanborgMangfald och inkludering - Hammer Hanborg
2019-08-14

Ålder är trots allt bara ett par siffror

Efter mitt första levnadsår blev jag med en siffra. En siffra som i mitt fall kom att ändras varje september och som gått från att vara ental till att bli tiotal. Och ju högre siffrorna blivit desto mer har jag fått göra lagligt, som att få ligga, köra bil, dricka bubbel och rösta.
Läs mer

Nyheter

Vi Flyttar - Framtidens Professionella LivVi Flyttar - Framtidens Professionella Liv
2019-07-08

Vi har flyttat...

Det har blivit dags för Hammer & Hanborg Stockholm att flytta. Efter mer än tio år på samma adress är det nu dags för en ny.
Läs mer

Nyheter

Karin och Åsa - AlmedalenKarin och Åsa - Almedalen
2019-07-02

Almedalsveckan – Framtidens professionella liv

Varje år ser vi till att vara på plats i Almedalen för att följa och lyssna in hur andra ser på framtidens professionella liv. I år fokuserade vi på allt ifrån nya metoder för rekrytering och jobbtech, framtidens marknadsavdelningar, vilket ledarskap som krävs av det allt mer digitala arbetslivet, till hur ägarstrukturen kommer att se ut i framtidens platta organisationer. Och gigg-ekonomin såklart!
Läs mer

Blogg

Kristina NKristina N
2019-06-28

Intraprenör, hur blir man det?

Intraprenör, hur blir man det? Om vi börjar med ursprunget – entreprenör – så hävdar jag att det är vi alla redan: vi människor har en medfödd lust och förmåga att vara kreativa och skapa, att hitta lösningar och testa om dessa fungerar. Med andra ord grunden i entreprenörskap.
Läs mer

Blogg

Karin Netzell - Framtidens professionella livKarin Netzell - Framtidens professionella liv
2019-06-12

Innovation i en tid då de snabba fiskarna utgör ett större hot än de stora

Wow, vilket intensivt år! Månad för månad har vi gått igenom våra definierade tio perspektiv på organisationer som gynnar självledarskap och tillsammans kan ersätta en traditionell hierarkisk organisation. Nu är det juni och vi är framme vid innovation. Det här är ett steg som ligger mig personligen varmt om hjärtat då jag i min roll har fokus just här.
Läs mer