Hammer Hanborg Nyheter och Aktuellt - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Nyheter och Aktuellt - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Aktuellt

Filtrera på:
Blogg
Nyheter
Pressklipp

Nyheter

Hyr en konsultHyr en konsult
2020-05-24

Behöver du stärka upp ditt team inför sommarsemestern?

Hyr en eller flera konsulter genom oss. Vi hjälper er med alla behov inom marknad, kommunikation och digitalt. Hör av dig!
Läs mer

Pressklipp

Karinpressklipp1Karinpressklipp1
2020-05-19

Introduktion i coronatider

Coronapandemin innebär inte bara varsel och permitteringar. Det finns också de som börjar ett nytt jobb mitt i krisen. Hur ger man sin nya kollega en bra introduktion när många jobbar hemifrån och krishantering står högst på agendan?
Läs mer

Nyheter

Mångfald och inkluderingMångfald och inkludering
2020-05-18

Nu släpps Kompetensmetoden - verktyget som främjar inkludering

Nu släpps Kompetensmetoden, ett digitalt verktyg för företag och organisationer som vill främja en inkluderande och kompetensbaserad rekrytering, fri från diskriminering.
Läs mer

Pressklipp

Resume Rekryterare ChristinahammerResume Rekryterare Christinahammer
2020-05-18

Rekryterare spår oviss arbetsmarknad: ”Permitteringarna kommer förvandlas till varsel”

Resumé har pratat med tre rekryterare om hur de tror att krisen kommer slå mot kommunikationsbranschens framtida arbetsmarknad.
Läs mer

Blogg

Hammer Hanborg Konsult - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Konsult - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö
2020-05-15

Värderingar - det sammanhållande kittet

Det är ingen nyhet att organisationer med fungerande värderingar är mer attraktiva, har enklare att rekrytera och behålla rätt personal.
Läs mer

Blogg

Fredrik Svenburg - rekryteringskonsultFredrik Svenburg - rekryteringskonsult
2020-05-15

Jag rekryterade till Cloetta utan fysiska möten – så gick det

För en tid sedan startade jag ett uppdrag med Cloetta trots osäkra tider pga covid-19. Vi beslöt att göra hela processen online givet social distansering. Tänkte återkomma med en så-gick-det-kommentar!
Läs mer