Hammer Hanborg Nyheter och Aktuellt - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Nyheter och Aktuellt - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Aktuellt

Filtrera på:
Blogg
Nyheter
Pressklipp

Nyheter

Live PodcastLive Podcast
2020-09-21

LIVE PODCAST - Framtidens kommunikatör i spåren av corona

I samband med att vi släpper vår specialrapport på torsdag, "Corona edition: Framtidens professionella liv 5.0 - Kickstarta ut ur krisen", så kommer vi att delta i en konversation kring framtidens kommunikatörer i spåren av corona.
Läs mer

Nyheter

Amanda - Feedback Culture ConsultantAmanda - Feedback Culture Consultant
2020-09-16

Stärk er Feedbackkultur med Amanda Ekman

Feedback vad är det och hur gör vi för bästa effekt? Amanda Ekman, Feedback Culture Consultant, ger er organisation de verktyg som krävs för att sätta grunden för en starkare Feedbackkultur.
Läs mer

Blogg

Feedback-CultureFeedback-Culture
2020-09-16

Tre vanliga feedbackmissar och vad du gör för att undvika det

Har du en klump i magen när någon säger ordet feedback? Eller när du har gett någon feedback? Kanske även när du har fått feedback? Läs Amanda Ekmans blogg om feedbackkultur.
Läs mer

Blogg

FeedbackFeedback
2020-09-15

Hur står det till med feedbackkunskaperna? Här är några snabba tips som ger bäst effekt

Det som ger bäst effekt på arbetets resultat är att ge beröm dvs positiv feedback enligt Alva Appelgrens doktorsavhandling “Misstag, beröm, handling, och egenskap: Effekterna av feedback på kognitivt uppförande och motivation.” Läs Amanda Ekmans blogg om feedbackkultur.
Läs mer

Blogg

Feedback-cultureFeedback-culture
2020-09-14

Är det svårt att ge och få feedback? Här kommer några enkla tips för att komma igång!

Är du orolig för hur feedbacken ska tas emot? Är du osäker på hur feedback bäst ges? Läs Amanda Ekmans blogg om feedbackkultur.
Läs mer

Nyheter

Leadership & Culture Consultant Malcolm LarriLeadership & Culture Consultant Malcolm Larri
2020-09-14

Stärk er kultur med Malcolm Larri

En snabbt föränderlig värld ställer nya krav på människor och organisationer. Kulturen är en nyckel för både organisationens attraktionskraft och tillväxt. Malcolm Larri, Leadership & Culture Consultant, ger er organisation de verktyg som krävs för att sätta grunden för en starkare kultur.
Läs mer