Anna Carlsson

Consultant Manager

Anna Carlsson arbetar som konsultchef på Hammer & Hanborg by Jurek, och fokuserar främst på konsultaffären och att hitta de bästa kandidaterna till våra kunders konsultuppdrag.

 

Hon har en kandidatexamen i marknadsföring från Marknadsföringsprogrammet på Linnéuniversitet i Kalmar och har efter det arbetat många år inom marknadsföring och kommunikation. Hon har bland annat arbetat som projektledare och marknadskommunikatör inom olika branscher och på olika företag. Hon har alltid drivits av en nyfikenhet kring hur olika organisationer jobbar. Anna har även själv arbetat som konsult i flera roller.

 

För Anna är det viktigt att alltid ge våra kunder, konsulter och kandidater bästa möjliga upplevelse av våra processer. När det gäller kunder arbetar hon med att leverera de bästa kandidaterna utifrån kundens önskan och kravprofil. Gällande våra konsulter är det viktigt för henne att alltid ge dem tillräckligt med information om konsultuppdragen, och att finnas tillgänglig och stötta vid frågor eller funderingar. Våra konsulter ska känna en tillhörighet och att de är en del av oss. Därför bjuder vi in till olika evenemang och aktiviteter. Kandidater hjälper hon genom att guida dem genom hela processen. Oavsett om vi har hittat kandidaten genom search eller en egen ansökan, så ska kandidaten alltid få tydlig information och återkoppling genom processen.

 

Anna kommer ursprungligen från Dalarna och närheten till naturen har hon i generna. När Anna inte arbetar trivs hon bäst ute i naturen, och åker gärna skidor på vintern.

Mina kollegor