Annelie Forssell

Managing Recruitment Consultant & Interim Executive

Annelie är Managing Recruitment Consultant på Hammer & Hanborg och ansvarar även för Interim Executive. Hon har lång och bred erfarenhet av ledande roller inom marknad och kommunikation, samt har själv haft uppdrag som interimschef innan hon började på Hammer & Hanborg. Läs hur Annelie löste ett interimsuppdrag till Securitas.

 

Annelie har en Ekonomie Magisterexamen med inriktning Marknadsföring och Management från Stockholms Universitet. Hon har jobbat mycket med marknadsföring och att positionera och bygga varumärken i allt från mindre start-ups till stora internationella företag.

 

Att hjälpa kunder med vilken kompetens de faktiskt behöver utifrån vilka mål, utmaningar och framtida behov företaget har, är Annelies drivkraft. Genom sina tidigare erfarenheter från olika företag och storlekar på marknads- och kommunikationsavdelningar, har hon god förståelse för vilken typ av roller och kompetens som krävs.

 

Möjligheten att lära känna nya branscher, företag och människor, samt relationen med både kunder och kandidater, är något som Annelie uppskattar med sitt jobb.

 

När Annelie inte jobbar hittar ni henne förmodligen på en padelbana eller i skidbacken. Hon har också ett brinnande intresse för trädgårdsdesign och spenderar mycket tid fixandes i trädgården.

Mina kollegor