Cajsa Malm

Senior Recruitment Consultant

Cajsa Malm är senior rekryteringskonsult med inriktning på specialistroller och chefsroller inom marknad och kommunikation.

 

Hon har tidigare studerat marknadsföring och har en examen i statsvetenskap. Cajsa har studerat och jobbat i Sverige, Storbritannien och USA.

 

Cajsa har 15 års erfarenhet som marknadschef på bolag med starka varumärken vars inriktning framför allt varit på e-handel. Utöver att hon ansvarade för att leda avdelningen, sätta strategin och driva den operativa och analytiska delen av arbetet framåt så har hon också lett affärsutveckling och innovation inom de bolag hon jobbat på. Hon har varit med och byggt upp och lett tvärfunktionella team, inhousebyråer och digitala marknadsavdelningar. Cajsa har även suttit i ledningsgruppen, jobbat nära säljorganisationen, haft ett nordiskt ansvar och har erfarenhet inom så väl B2B som B2C.

 

Med bred erfarenhet som marknadschef har hon god insikt i dessa roller och kompetenser, och vad som krävs i form av kunskap, teknik men också vad gäller de personliga egenskaper som är viktiga för att vara framgångsrik i dessa roller. Cajsa känner till rollernas utmaningar och behov och kan vara stöttande och rådgivande för såväl kunder som kandidater i våra processer och kan bidra med egna erfarenheter och kunskap för bästa möjliga matchning. Hon håller sig ständigt uppdaterad kring teknik, media och nya trender för att kunna bidra till en matchning mellan kandidat och kund som är hållbar och givande för båda parter över tid.

 

På fritiden går hon gärna på långa promenader med hennes söta men småilskna hund Hedda, allra helst på sommarstället i Roslagen. Hon får även energi av att heja från läktaren när hennes barn spelar basket och har dansuppvisning.

Mina kollegor