Hanna Robinell

Senior Recruitment Consultant

Hanna är senior rekryteringskonsult hos Hammer & Hanborg. Hon har lång erfarenhet av PR och kommunikation och har tidigare arbetat som PR konsult på byråsidan. Hon jobbar både med rekrytering till fasta tjänster och att tillsätta konsultuppdrag.

 

Hanna drivs av att hjälpa organisationer med frågor som rör mångfald och inkludering i allt från rekryteringsprocessen till hur man aktivt arbetar med för att skapa en fördomsfri och inkluderande kultur.

 

Hon håller sig ständigt uppdaterad på de specialistroller som efterfrågas samt vilken kandidatkomptens som finns på marknaden. Hon brinner för att ge både kunder och kandidater den bästa vägledningen till att hitta den bästa matchningen.

 

Hanna har en utbildning inom Marknads PR från Berghs School of Communication samt en journalistutbildning från Poppius journalistskola. Hon har tidigare arbetat som PR konsult på byråsidan i strategiska och operativa roller, med kundansvar för både internationella och lokala varumärken. Genom sin tidigare roll har hon fått inblick i många marknads -och kommunikationsavdelningar och har därför stor förståelse för vilka utmaningar de kan stå inför när marknaden och efterfrågan snabbt förändras.

 

När hon inte arbetar hittar du henne i yogasalen där hon utövar Bikramyoga i 40 grader värme. Hanna menar att det är den bästa mentala träningen för att bibehålla fokus i den snabbrörliga miljö vi lever i idag.

Mina kollegor