Lotta Köhler

Chief Commercial Officer & Managing Recruitment Consultant

Lotta Köhler är Chief Commercial Officer och Managing Recruitment Consultant på Hammer & Hanborg by Jurek. Hon arbetar med att hjälpa kunder och kandidater inom rekryterings- och konsultlösningar.

 

Senast kommer Lotta från en roll som Head of Business Unit Marketing and Communications hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Dessförinnan drev hon ett eget bolag i branschen, Sense Talents AB. Hon har tidigare haft en rad ledande roller inom marknadsföring, affärsutveckling, PR och kommunikation. Lotta har en examen i Marknadskommunikation från Berghs School of Communication och är certifierad Coach inom NLP.

 

Lotta brinner lite extra för frågor som rör engagemang, kultur, motivation, ledarskap och organisationsutveckling. Att få bidra till utveckling av framgångsrika organisationer, och hjälpa människor med något så viktigt som en ny plats i arbetslivet, är oerhört meningsfullt. Genom åren har hon hjälpt många kunder och kandidater att hitta rätt matchning.

 

Fritiden tillbringas helst med familjen i Skåne eller Stockholms skärgård. Utöver det är hon intresserad av friluftsliv, yoga och westernridning.

Mina kollegor