Thelma Konnéus

Talent Acquisition Specialist

Thelma Konnéus är Talent Acquisition Specialist hos Hammer & Hanborg.

 

Hon har tidigare arbetat som styrketräningsinstruktör, vårdbiträde, utbildningskoordinator och handläggare. På universitet studerade Thelma inom studie- och yrkesvägledning, och precis innan hon började hos Hammer & Hanborg arbetade hon med internrekrytering på Moderna försäkringar.

 

I Thelmas vardagliga arbete kommer hon i kontakt med jobbsökande kandidater såväl som passiva kandidater på arbetsmarknaden inom kommunikation och marknadsföring. Läs Thelmas tips till dig som söker jobb, vilka fördelarna är med att connecta med oss och hur vi kan hjälpa dig på vägen till ditt drömjobb. Att rekrytera specialistroller tycker hon är en utmaning, men en rolig sådan! Thelma lägger mycket tid på att hitta rätt profiler för rätt uppdrag. Ibland är det brist på rätt typ av kompetens, och då kavlar hon upp armarna för att med ett kreativt tillvägagångssätt hitta det hon söker.

 

Som person är Thelma väldigt social och gillar att sitta nära sina kollegor, och att socialisera med kandidater, både de som inte är aktivt arbetssökande samt de som dagligen söker. Thelma är också väldigt trevlig och en god lyssnare.

 

När hon inte arbetar hittar du henne i boxningsringen eller på gymmet. Thelma har även ett stort intresse för porslinsägg och har idag en samling av närmare 50 ägg i sitt hem.

Mina kollegor