Trine Larsen

Managing Partner / Senior Consultant

Trine Larsen är senior rekryteringskonsult och CEO på Hammer & Hanborg. Hon har lång erfarenhet av rekrytering av toppledare och specialister både i privat och offentlig sektor, och har rekryterat flera av topparna inom norskt näringsliv. Trine har ett brett nätverk och hennes kärnkompetens är ledarskap, kommunikation och framtidens arbetsliv. Hon finner lösningar på komplexa rekryteringar genom att utmana uppdragsgivare och kandidater.

 

Med en tydlig röst i samhällsdebatten kring digitaliseringen av arbetslivet, finner vi henne ofta som förläsare, intervjuobjekt, podcast-deltagare eller skribent för olika redaktioner.

 

Trine har gett råd och förslag till Nærings- og handelsdepartementet kring rekrytering och könsfördelning i norskt näringsliv. Därtill har hon bidragit till regeringsarbetet kring jämställdhet mellan könen inom norskt näringsliv och Digitaliseringsdirektoratet genom inkluderande rekrytering.

 

Somrarna tillbringar hon gärna på segelbåt tillsammans med familj, vänner och katten Lillepus. Trine tycker om det goda i livet; människor, konst, mat och vin, och reser gärna både till storstäder och exotiska områden när möjlighet finns.

Mina kollegor