Ledarstod med Gunvor EngstromLedarstod med Gunvor Engstrom

Nyheter

2021-11-22

Är du i behov av ledarstöd?

Då ska du träffa Gunvor Engström. Gunvor är vår Mentor & Leadership Coach och erbjuder ett program som heter Ledarstöd, ett ledarstöd som tar sin form i stöd utifrån din specifika situation och är inriktad på handling. Gunvor är coach och mentor och en uppskattad samtalspartner när du söker förändring och utveckling i ditt professionella liv.

Att vara ledare kan vara ganska ensamt. Särskilt när man står inför nya utmaningar eller när man känner att man kört fast. Du kan känna behov av att tala med någon helt förtroligt, som kan förstå vad det handlar om och som lyssnar specifikt på just dig och din frågeställning. Och som hjälper dig att se vilka vägar du kan ta framåt.

Denna form av ledarstöd tar sin utgångspunkt i din specifika situation och är inriktad på handling. Du rör dig framåt samtidigt som du tillsammans med din mentor analyserar riktning och resultat. Efter programmet kan du förvänta dig att din väg framåt syns tydligare, att du tagit några konkreta steg, att du bättre vet vad du vill eller inte vill. Kanske har också förändringen förverkligats.

Gunvor har haft en rad operativa befattningar inom näringsliv och offentlig sektor, tex VD Företagarna, VD Bank 2 och Landshövding. Hon har och haft styrelseuppdrag i ett fyrtiotal olika verksamheter.

♥ Träffa Gunvor Engström vår Mentor & Leadership Coach - Läs Gunvors blogg

Läs mer om Gunvors program Ledarstöd