Hammer Hanborg Workshop Lärande organisation - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Workshop Lärande organisation - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Nyheter

2019-04-30

Frukostworkshop 8 maj

En lärande organisation, vad är det, och varför är det viktigt? Den gemensamma kunskapen är den mest värdefulla tillgången på företaget. Välkommen!

Lärande organisation

En lärande organisation, vad är det, och varför är det viktigt? Den gemensamma kunskapen är den mest värdefulla tillgången på företaget. Och ett sätt att behålla denna konkurrensfördel är att hantera, organisera och skapa mer av det.

Denna frukost är ett tillfälle att utforska lärande och kunskap på jobbet. Vi kommer gemensamt mappa möjligheter, identifiera utvecklingsområden, dra slutsatser och skissa fram riktningar. Under 2 timmar kommer ni få ta del av forskning och metoder, samt aktivt delta i workshop.

Varmt välkommen till vår åttonde frukostworkshop i en serie om tio steg till en självstyrande organisation!

När: Onsdag 8 maj. Frukost serveras från 7.30 och workshopen pågår mellan klockan 08.00 - 10.00. Bra att veta: En fysik träff och en uppföljning online. Minst 2 personer från samma företag.

Läs mer här!

Framtidens professionella liv

Vår mission är att vara med och skapa framtidens professionella liv och vi sprider vår kunskap genom vår bok. Nu är kapitel 2 uppdaterat med "10 steg till en självstyrande organisation". För varje steg håller vi i en workshop. Nyfiken på oss, våra workshops, de 10 stegen eller bara vill höra mer? Ta kontakt med Karin Netzell. 

Om du vill läsa mer om lärande organisation klicka här och läs vår bok Framtidens professionella liv 3.0

Jenny Theolin jobbar med steg 8 Lärande organisation. Klicka här och läs mer om Jenny