Hammer Hanbog Workshop i Malmö - Framtidens marknadsavdelning - RekryteringHammer Hanbog Workshop i Malmö - Framtidens marknadsavdelning - Rekrytering

Nyheter

2019-11-08

Frukostworkshop i Malmö

Flyttar marknadsavdelningen inhouse och kommer den bestå av permanenta medarbetare, giggare eller en kombination? Kom till vårt seminarium i Malmö den 20 november och ta del av våra senaste insikter från boken Framtidens professionella liv 4.0.

Hammer Hanborg Karin Netzell Christina Hammer - Framtidens rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Karin Netzell Christina Hammer - Framtidens rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Hur ser framtidens marknadsavdelning ut eller kommer den ens att finnas?

Nyligen släppte vi Framtidens professionella liv – en bok full av insikter om hur arbetslivet kommer att förändras och vad som blir viktigt för organisationer för att fortsätta vara relevanta för kunder och medarbetare nu, och i framtiden. Välkommen på frukostseminarium där vi delar med oss av våra insikter!

Vad blir viktigt när vi bygger framtidens marknadsavdelning och hur kommer den att se ut? Flyttar den inhouse och består den av permanenta medarbetare, giggare eller en kombination? Har den slagits ihop med sälj i en ”smarketing” avdelning? Kommer den traditionella marknadsavdelningen att finnas kvar över huvud taget?

Läs mer och anmäl dig och en kollega redan idag!