Hammer Hanborg HungerprojektetHammer Hanborg Hungerprojektet

Nyheter

2019-12-23

Hammer & Hanborg stöttar Hungerprojektet

Många lever i en extrem hungern i världen. De senaste 4 åren har världshungern stigit så pass att den nu har återgått till samma nivå, som uppmättes för 10 år sedan

Hammer Hanborg - HungerprojektetHammer Hanborg - Hungerprojektet

Hungerprojektet är en ideell organisation vars mission, med fokus på kvinnor, är att skapa en värld fri från hunger och fattigdom. Alla alla människor ska ha förutsättningarna för att leva ett liv som är meningsfullt, värdigt och hälsosamt.

Hunger i sig kan bero exempelvis på extrem fattigdom, naturkatastrofer och konflikter, alla dessa är faktorer som påverkar negativt på möjligheterna att få tag på näringsrik mat.

Hungerprojektet har som vision att via framtagna utvecklingsstrategier avskaffa hungern och fattigdomen, för att på så sätt nå sitt mål att kvinnorna ska kunna bli helt självförsörjande.

Även i år stöttar vi Hungerprojektet. Vi stöttar dem på grund av deras metodik som bygger på att ge människor kraft, kunskap och självförtroende att hjälpa sig själva. Det ligger väl i linje med vår tro på självledarskap. God Jul och Gott Nytt År från oss alla på Hammer & Hanborg!

 

♥ Vill även du bidra till att avskaffa hungern? Bli månadsgivare via länken här.