MangfaldMangfald

Nyheter

2019-03-29

Workshop i Malmö 11 april: Steg 7. Craft a culture of continuous feedback

Varför är det så svårt att få till något så allmänt eftertraktat som en god stämning på kontoret?

FeedbackFeedback

Frukostworkshop 11 april: Steg 7. Craft a culture of continuous feedback

Varför är det så svårt att få till något så allmänt eftertraktat som en god stämning på kontoret? Vi söker tillitsfulla relationer där vi kan vara uppriktiga mot varandra för att växa som individer och team. Men varför lyckas vi inte alltid? Anmäl dig till vår frukostworkshop redan idag!

Under morgonen diskuteras bland annat; - Varför är feedbackkultur en förutsättning för självledarskap? - Verktyg och metoder för att skapa en feedback-kultur - Vilka insikter behöver du för att kunna förändra er kultur?

Välkommen till vår sjunde frukostworkshop i en serie om tio steg till en självstyrande organisation! Anmäl dig här (begränsat antal platser).

Är du intresserad av ett liknande upplägg för din organisation? Hör av dig till Karin Netzell.

Boken Framtidens professionella liv 3.0

Vår mission är att vara med och skapa framtidens professionella liv och vi sprider vår kunskap genom vår bok. Nu är kapitel 2 uppdaterat med "10 steg till en självstyrande organisation". För varje steg håller vi i en workshop, så håll utkik! Boka ett möte med oss om du vill höra med om de 10 stegen eller intresserad av en presentation av boken, hör av dig till Karin Netzell.

Läs vår bok Framtidens professionella liv 3.0.