Hammer Hanborg Podden om Framtidens professionella liv Feedbackkultur - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Podden om Framtidens professionella liv Feedbackkultur - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Nyheter

2019-04-16

Hammer & Hanborg med gäster!

Det här är podden om framtidens professionella liv.  Podden för dig som är intresserad av kommunikation, digitalisering, ledarskap och organisationsutveckling.

Nytt poddavsnitt FeedbackkulturNytt poddavsnitt Feedbackkultur

Podden om framtidens professionella liv

Det här är podden för dig som är intresserad av kommunikation, digitalisering, ledarskap och organisationsutveckling. Vi pratar trender, metoder, engagemang och varför det är så jäkla viktigt att arbetslivet anpassas utefter hur vi människor fungerar istället för tvärtom.

Förutsättningarna för hur vi jobbar förändras radikalt. Digitaliseringen påverkar inte bara var, när och hur vi arbetar utan skapar också helt nya roller samtidigt som gamla försvinner. I centrum finns vi människor och våra organisationer. Vart ska det sluta? Vi vet inte. Det enda vi vet är att allt kommer att fortsätta förändras. Superspännande tycker vi! Faktiskt så spännande att vi har gjort det till vårt uppdrag att vara med och skapa framtidens professionella liv.

Lyssna på det nya poddavsnittet! I avsnitt nummer 6 pratar vi feedbackkultur och varför det är så viktigt i en självstyrande organisation. Medverkar gör Charlotta Rydström, Karin Netzell och Frida Jeppson från Hammer & Hanborg och gäst Anna Bloth Karling från Hubbster. Gå direkt till avsnittet genom att klicka här!

#feedback #feedbackkultur #framtidensprofessionellaliv #hammerhanborg

Läs mer om våra tjänster inom Feedback:

I ett välmående och självorganiserat företag kan medarbetarna hela sig själva, det skapas i mötet mellan människor, genom öppen kommunikation - Läs mer om EQ och kollaborativ kommunikation

Feedback is a word we use every day in teams and organizations - but what do we mean when we talk about feedback? - Läs mer om Feed Forward

Feedbackkultur - Många talar om det som en förutsättning för effektiva team och som något lika eftersträvansvärt som svåruppnåeligt - Läs mer om Vad är Feedbackkultur och hur gör man?