Hammer Hanborg Vår podd om Framtidens professionella liv - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Vår podd om Framtidens professionella liv - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Nyheter

2020-01-09

Framtidens professionella liv

Vi har podden för dig som är intresserad av kommunikation, digitalisering, ledarskap och organisationsutveckling.

Podden om Framtidens Professionella LivPodden om Framtidens Professionella Liv

Lyssna på vår podd Framtidens professionella liv

Vi pratar trender, metoder, engagemang och varför det är så jäkla viktigt att arbetslivet anpassas utefter hur vi människor fungerar istället för tvärtom.

Förutsättningarna för hur vi jobbar förändras radikalt. Digitaliseringen påverkar inte bara var, när och hur vi arbetar utan skapar också helt nya roller samtidigt som gamla försvinner. I centrum finns vi människor och våra organisationer. Vart ska det sluta? Vi vet inte. Det enda vi vet är att allt kommer att fortsätta förändras. Superspännande tycker vi! Faktiskt så spännande att vi har gjort det till vårt uppdrag att vara med och skapa framtidens professionella liv.

Hoppas du vill följa med! Klicka här och lyssna på våra poddavsnitt

Framtidens professionella liv

Vi är ett konsultbolag som hjälper organisationer att anpassa sig till framtidens professionella liv där det krävs nya kompetenser, nya sätt att arbeta, en inkluderande kultur samt mod och vilja att utvecklas.

Vi matchar rätt person med rätt uppdrag! Läs mer eller ring oss på 08-459 03 50

Söker du nytt jobb, kortare uppdrag eller nyfiken på att jobba som konsult för oss? Ring 08-459 03 50 eller gå direkt till våra lediga tjänster

Vi erbjuder flera olika tjänster under Tools för att hjälpa er på vägen mot en självstyrande organisation (exempel värderingar, feedbackkultur, lärande organisation, mångfald & inkludering, självledarskap). Läs mer här!

Vi på Hammer & Hanborg har gjort det till vår mission att vara med och skapa framtidens professionella liv. Därför har vi valt att presentera vår kunskap från våra undersökningar och övriga insikter på ett nytt sätt. Läs vår bok om framtidens professionella liv här!