Hammer Hanborg - KompetensutvecklingHammer Hanborg - Kompetensutveckling

Nyheter

2020-09-16

Stärk er Feebackkultur med Amanda Ekman

Feedback vad är det och hur gör vi för bästa effekt? Amanda Ekman, Feedback Culture Consultant, ger er organisation de verktyg som krävs för att sätta grunden för en starkare Feedbackkultur.

Bygg er Feedbackkultur

Att använda sig av feedback innebär att alla anställdas relationer blir bättre och då också arbetsmiljön. Det innebär att utvecklingen går snabbare, att ni får inbyggt i kulturen att ni hjälper varandra framåt.

Amanda Ekmans främsta kompetens är förmågan att se och möta personer och organisationen där de är, och att kunna lära ut just detta. Feedback innebär att du först behöver se personen som den är och sedan nyttan i organisationen. Att facilitera er utveckling framåt så att ni med hjälp av feedback når högre nivåer snabbare, är Amandas specialitet. Hon utgör en katalysator som på ett tryggt sätt leder er dit ni vill nå med hjälp av feedback. Med många utlandserfarenheter som ledare och på olika sorters företag i olika storlekar har hon mött många olika företagskulturer och personer.

Se filmen och ta del av Amanda Ekmans tre bästa tips för att kickstarta hösten, öka tillväxten och bli en mer attraktiv arbetsgivare.

Så hjälper vi er att komma igång:

♥ Att bygga Feedbackkultur. Hur får vi det? Det är olika för olika organisationer vad som krävs och hur lång tid det tar. Det beror på er nuvarande situation och kultur. Vi skräddarsyr program som kommer att hjälpa er i byggandet av en utvecklande kultur. Läs mer!

♥  Feedback – varför använda sig av det och vad blir effekterna? Hur motiverar jag mig själv/mitt team/ledningsgruppen att använda feedback? Varför ska vi avsätta tid till detta? Enligt Gallup så presterar organisationer som använder sig av kontinuerlig feedback 202 % bättre än organisationer som inte gör det. Så har du råd att avstå? Läs mer!

♥  Feedback vad är det och hur gör vi för bäst effekt? Under en heldag går vi grundligt igenom feedback, forskning och fakta samt övningar. Att använda sig av feedback innebär att alla anställdas relationer blir bättre och då också arbetsmiljön. Det innebär att utvecklingen går snabbare, att ni får inbyggt i kulturen att ni hjälper varandra framåt. Läs mer!

Bloggar:

♥ Är det svårt att ge och få feedback? Här kommer några enkla tips att komma igång! Är du orolig för hur feedbacken ska tas emot? Är du osäker på hur feedback bäst ges? Läs mer!

♥ Tre vanliga feedbackmissar och vad du gör för att undvika det. Har du en klump i magen när någon säger ordet feedback? Eller när du har gett någon feedback? Kanske även när du har fått feedback? Läs mer!

Feedbackkultur vad är det och hur får vi det? Att bygga feedback kultur är något som behöver ske över tid och betyder att anställda till en del ändrar beteende. I vissa fall behöver även attityder och synsätt förändras. Läs mer!