Hammer Hanborg Workshop Mångfald & Inkludering Linnea Ericson Ellen Landberg - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Workshop Mångfald & Inkludering Linnea Ericson Ellen Landberg - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Nyheter

2019-03-13

Workshop 26 mars: Steg 6. Explore the magic of diversity & inclusion

Förr rekryterades ledare för att lösa problem, men i självstyrande organisationer behöver ledare lära sig att lyssna och inkludera hela teamet.

Mångfald och inkluderingMångfald och inkludering

Frukostworkshop 26 mars 2019 – Steg 6. Explore the magic of diversity & inclusion

Förr rekryterades ledare för att lösa problem, men i självstyrande organisationer behöver ledare lära sig att lyssna och inkludera hela teamet. Genom att vara öppen och våga bejaka olika perspektiv kan vi tillsammans hitta den bästa vägen framåt.

Under morgonen berörs frågor som: - Verktyg och metoder för inkluderande rekryteringsprocess - Kunskap om mångfald, normer och fördomar - Hur vi kan arbeta för en inkluderande kultur

Varmt välkommen till steg 6 Explore the magic of diversity & inclusion! Läs mer här (begränsat antal platser).

Är du intresserad av ett liknande upplägg för din organisation? Läs vidare här!

Boken Framtidens professionella liv 3.0

Vår mission är att vara med och skapa framtidens professionella liv och vi sprider vår kunskap genom vår bok. Nu är kapitel 2 uppdaterat med "10 steg till en självstyrande organisation". För varje steg håller vi i en workshop, så håll utkik! Boka ett möte med oss om du vill höra med om de 10 stegen eller intresserad av en presentation av boken, hör av dig till Karin Netzell.

Läs vår bok Framtidens professionella liv 3.0.