Hammer Hanborg Konsult - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Konsult - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Blogg

2019-06-11

De bästa äventyren ligger alltid runt nästa hörn

Ofta, eller kanske inte jätteofta men tillräckligt ofta för att jag ska kunna skriva om det, får jag frågan om varför jag valt att vara en del av gigekonomin och vara konsult för Hammer & Hanborg.

Peter - uthyrd konsult Hammer HanborgPeter - uthyrd konsult Hammer Hanborg

Författare: Peter Larsdotter

Jag tror att det enkla svaret är att det alltid varit så för mig. Innan jag valde att skola om mig till digital kommunikatör för sex år sen så frilansade jag som skådespelare. Jag lärde mig trivas i en värld med förändring och jag kunde se tjusningen i att hela tiden ha något nytt och spännande framför mig. Självklart finns det svårigheter med att inte ha en fast anställning som att bostadslån är svåra att få och man hela tiden måste planera ekonomiskt för att det kan vara en tid av mindre pengar in.

Det jag lärde mig genom teatern var också att ge alla ideér en ärlig chans innan man förkastar dem, på det sättet får man chansen att hamna på arbetsplatser och inom organisationer som kanske känns långt bort från en, men som kan vara de som du lär dig mest av. Kanske skriker de efter en som dig som kan ge dom nya perspektiv. Man märker också då hur man själv utvecklas och får nya spännande insikter.

När jag tog examen från min utbildning som Marknadskommunikatör inom digitala medier så kändes det naturligt för mig att söka mig till teatern för att det var en hemmazon. Men när jag sen sökte mig bort från det som var tryggt så utvecklades jag mer än jag kunde trott. Jag hade turen att hamna hos Hammer & Hanborg där det fanns människor som trodde på min förmåga att utvecklas och lät mig göra det. På grund av det har jag växt både som yrkesman och som person. Det finns inte någon arbetsplats jag varit uthyrd till som inte gett mig något nytt att stoppa i ryggsäcken, även om jag innan jag börjat varit rädd och tänkt att jag tagit mig vatten över huvudet.

Vad giggandet lärt mig är att det finns så många bra människor och roliga utmaningar och skulle jag varit fast anställd skulle jag inte kunnat hälften av det jag kan idag och inte träffat hälften av de fantastiska människor som nu ingår i mitt nätverk. Nu avslutar jag snart mitt gig, mitt konsultande via Hammer & Hanborg, på Sveriges Ingenjörer, en fantastisk arbetsplats med fantastiska människor som brinner för sitt jobb, men jag kan ändå inte låta bli att längta vidare, till nästa uppdrag, jag är säker på att det kommer vara det bästa hittills.

 

 

♥ Vi har sedan start jobbat med uthyrda medarbetare, konsulter/giggare, och vill gärna komma i kontakt med dig som är nyfiken på att jobba med oss. Hör av dig!