Rekrytering Emeli HaageRekrytering Emeli Haage

Blogg

2019-05-22

Från psykologistudier i Lund via finansbranschen i London – träffa Emeli Haage

I maj började jag på Hammer & Hanborg och det känns fantastiskt bra. Vad är det som känns så bra då, förutom trevliga kollegor?

Emeli Haage KonsultEmeli Haage Konsult

Författare: Emeli Haage, Senior Konsult

Jo, Hammer & Hanborgs ambition att vara med och skapa framtidens professionella arbetsliv! Företagets nyfikenhet och mod att tänka nytt och att leva som de lär. Det är inspirerande! Förutsättningarna för vårt professionella liv förändras. Digitaliseringen och teknikutvecklingen förändrar bransch efter bransch. Mitt i står vi människor och våra organisationer. Jag ser fram emot att prata om detta med mina kunder och att hjälpa dem att kompetenssäkra för framtiden.

Vägen till Hammer & Hanborg har varit krokig. Från psykologistudier i Lund via finansbranschen i London och Stockholm och sedan till SHL. SHL tillhandahåller bland annat verktyg för personlighetsbedömning för arbetslivet. Och det var i egenskap av kundkontakt på SHL som jag träffade Hammer & Hanborg för första gången. Och nu är jag på plats. Jättespännande!

Ta gärna kontakt med mig om du behöver kompetenssäkra er organisation eller bara vill prata om hur vi ser på framtidens professionella liv!

Vi hörs!