Ny kollega - Hammer HanborgNy kollega - Hammer Hanborg

Blogg

2019-09-02

Ny konsult i Malmö – Varmt välkommen Ida Krüger!

Vi är så glada över att Hammer & Hanborg i Malmö har förstärkts med en ny kollega. Träffa Ida Krüger!

Ida Krüger - Hammer HanborgIda Krüger - Hammer Hanborg

Författare: Ida Krüger

Jag har min bakgrund från marknad och kommunikationsområdet där jag haft olika roller i över tio år. Jag har en kandidatexamen i ekonomi från Högskolan i Halmstad med marknadsföring som inriktning, och en Master of Science i internationell Business från Handelshögskolan i Göteborg. För fyra år sedan flyttade jag och min familj till Skåne, efter ca 10 år i huvudstaden i vårt fina grannland, närmare bestämt Oslo.

Jag är glad över att nu få möjlighet att omsätta min breda erfarenhet inom marknad, kommunikation och projektledning inom förändringsprojekt till rekryteringsbranschen. Att matcha ihop företag med rätt talang att få möjlighet att vara med och bidra till människors karriärer och organisationers utveckling är otroligt spännande!

Hammer och Hanborg har en tydlig ambition att vara med och skapa framtidens professionella liv genom att skapa insikt och förståelse för hur arbetslivet kan tänkas förändras. För är det något vi kan vara säkra på är att arbetslivet och förutsättningarna är under ständig utveckling, och hur vi arbetar idag kommer att vara annorlunda imorgon. Jag är extra glad för att ha landat hos ett företag som ser ständiga förändringar som en styrka och hjälper företag att ta sig an framtidens utmaningar då det gäller kompetensförsörjning. Denna ambition genomsyrar allt Hammer & Hanborg tar sig an.

Med det sagt är jag redo för att utveckla framtidens arbetsliv i södra Sverige tillsammans med Hammer och Hanborgs nätverk. Kontakta mig gärna på telefonnummer +46(0)723-078 483 eller Ida.Kruger@hammerhanborg.com så berättar jag mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag!

Mer om oss och vad vi kan erbjuda:

♦ Hur jobbar ni med feeback-kultur? Vi har workshopen som passar bra som uppstart för att jobba fram en feedback-kultur. Klicka här och läs vidare om Feedback-kultur

♦ Med Gig by H&H tillgodoser vi våra kunders behov av rätt spetskompetens just när den behövs. Läs mer om Gig by H&H

♦ Vi på Hammer & Hanborg har gjort det till vår mission att vara med och skapa framtidens professionella liv. Därför har vi valt att presentera vår kunskap från våra undersökningar och övriga insikter på ett nytt sätt. Läs vår bok

♦ För oss handlar kompetens om potential. Läs gärna mer om hur vi jobbar med rekrytering

♦ Söker du nytt jobb? Håll utkik här!