Hammer Hanborg Framtidens Professionella Liv - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Framtidens Professionella Liv - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Blogg

2019-10-28

Värderingar som hållit i 25 år!

I år firar vi 25 år. Det som drivit oss från start är vår gemensamma vilja att bygga bolag och växa, att hela tiden vara innovativa och göra lite som vi vill. Framförallt inte göra som alla andra.

Hammer Hanborg - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Även i situationer när man får kommentarer som “det där kommer aldrig att gå” eller “så kan ni inte göra”. Ofta är det en indikation på att man är något riktigt bra på spåret.

Vi ville att vårt bolag inte bara skulle vara framgångsrikt utan också schysst. Och att göra det tillsammans med andra. Utan dedikerade medarbetare, spännande kunder, innovativa samarbetspartners och inte minst alla engagerade kandidater hade vår resa inte varit möjlig.

I vårt första strategidokument handlade en del om hur vi ville behandla människor. Att våra kandidater skulle vara lika viktiga för oss som våra kunder. Inte förstod vi då hur framgångsrikt det skulle bli. Och inte bara framgångsrikt, utan även hur givande det är att bygga långsiktiga relationer. Inget är väl så kul och värmer så mycket i hjärtat som att förstå att man gjort ett avtryck hos någon människa, kund eller kandidat. Och att prata med någon som man rekryterade till sitt första jobb för 20 år sedan och som nu gjort en superkarriär.

Vi vill fortsätta att utmana och sticka ut hakan, tänka annorlunda och inte göra som alla andra. Nu gör vi det i den fjärde versionen av vår bok “Framtidens Professionella liv 4.0". Läs den!

♥ Hammer & Hanborgs värderingar: affärsmässig, schysst, samarbete och innovativ

Hammer Hanborg - RekryteringHammer Hanborg - Rekrytering

Mer om oss och vad vi kan erbjuda:

♦ Hur jobbar ni med Värderingar? Vi har workshopen som hjälper organisationer med värderingsarbetet. Klicka här och läs vidare om Värderingar

♦ Med Gig by H&H tillgodoser vi våra kunders behov av rätt spetskompetens just när den behövs. Läs mer om Gig by H&H

♦ För oss handlar kompetens om potential. Läs gärna mer om hur vi jobbar med rekrytering

♦ Söker du nytt jobb? Håll utkik här!