Hammer Hanborg Skapa framtidens professionella liv - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Skapa framtidens professionella liv - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

NEWTHON ENTREPRENÖR – FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET PÅ EN DAG!

Drömmer du om att starta eget? Eller behöver du utveckla ditt erbjudande? Låt din dröm bli verklighet med Newthon Entreprenör som gör sin idé till verklighet på en dag!

NewthonNewthon

Newthon Entreprenör är för dig som har en idé och vill starta eget eller för dig som redan driver företag och har en idé om att utveckla erbjudandet. Här jobbar vi med dig som entreprenör; ditt mindset, dina styrkor och din kreativitet. Vi jobbar också med att förfina din idé och att göra den klar för lansering; vid dagens slut har du namn, en logotyp, en hemsida och kanaler för att börja marknadsföra dig.

Isac Newtons andra rörelselag slår fast att det som kostar mest energi är att starta, att komma igång. Därför finns Newthon, en turboinkubator som ser till att din idé förvandlas till verklighet.

Vi jobbar i 4 moduler:

1. Free your mind …and the rest will follow. Här etablerar vi ett “growth mindset”, nyckeln i ett framgångsrikt entreprenörskap. Vi skapar insikt om den enorma potential du har att vara kreativ och förutsättningar för entreprenören inom dig att komma fram.

2. Imagine Fantasi och att våga drömma är entreprenörens superkraft. Här använder vi vår kreativitet för att konkretisera och förfina idén så att den är redo att bli…

3. Dressed for success! Nu är det dags för idén att bli verklighet. Här ”klär vi på” idén så den är redo att visas för världen. Vi skapar namn, logotype, hemsida, väljer prioriterade marknadsföringskanaler… Shaping it up for the big time, baby!

4. Celebration. Dags att fira! Att fira våra framsteg är viktigt för att öka motivation, energi och engagemang och hjälper oss att sätta fokus på rätt saker. Här finns också chans att presentera din idé för de andra deltagarna och få deras feedforward.. Celebrate good times, come on!

Resultatet? Din företagsidé, redo att lanseras. Du ökar din kompetens, får nya verktyg och kunskaper i en digital värld. Du har lärt känna din inre entreprenör och vet vilken kraft du har att nå dina mål. Dessutom har du lärt dig en massa smarta digitala verktyg som gör din idé lanserbar på nolltid – och som du kan använda igen och igen och igen…

Obs! Vi kommer att göra allt för att hjälpa dig vidare, men vi kommer inte att göra jobbet åt dig. You’ve got to be in it to win it. Vi räknar med att du är beredd att kavla upp ärmarna och göra jobbet.

Newthon Entreprenör – gör dig själv och din idé redo för lansering!
"Tidigare deltagare ger Newthon betyget 4,5 av 5"

♥ Wow. Det blir svårt att sammanfatta. Allt var bäst. Helheten och energin var helt fantastisk, det var otroligt lärorikt och inspirerande.

– Tidigare deltagare Newthon Entreprenör

 

♥ Vilken energi ni tillför!!! Otroligt glad och tacksam för att fått det här tillfället att delta. Det som varit bäst är pusharna ni ger för att driva sig själv framåt och givetvis små tips och trix för själva företagandet.

– Tidigare deltagare Newthon Entreprenör

 

♥ Newthon ger verkligen mycket resultat på kort tid och får både gruppen och varje person att växa

– Peter Larsdotter, utbildningsledare Nackademin

Newthon Masters Jonas Brögger & Kristina Närman

Newthon Entreprenör leds av våra Newthon Masters Jonas Brögger och Kristina Närman. Vid frågor eller funderingar, ta kontakt med Jonas och Kristina.

Läs mer vad våra Newthon Masters har att erbjuda:

NEWTHON INTRAPRENÖR – KICKSTARTAR EN INNOVATIV KULTUR!

NEWTHON RE-START – SKAPA ERT NYA NORMALA

Gå direkt till webshopen: Newthon Intraprenör

Gå direkt till webshopen: Newthon Re-start