FeedbackFeedback

Vad är Feedbackkultur och hur gör man?

Feedbackkultur - Många talar om det som en förutsättning för effektiva team och som något lika eftersträvansvärt som svåruppnåeligt.

"För att undvika missförstånd och börja i rätt ände har vi tagit fram en tvåtimmarsworkshop med syfte att reda ut begreppen."

Feedbackkultur

Många talar om det som en förutsättning för effektiva team och som något lika eftersträvansvärt som svåruppnåeligt. Begreppsförvirringen är stor och myterna många. För att undvika missförstånd och börja i rätt ände har vi tagit fram en tvåtimmarsworkshop med syfte att reda ut begreppen.

Workshopen passar bra som uppstart inför att ni ska lägga upp er plan för att jobba fram en feedbackkultur.

Charlotta Rydström

Ta kontakt med Charlotta Rydström hos oss. Charlotta är Senior Consultant och leder Öresundskontoret, det är hon som driver temat feedbackkultur.

Podden om framtidens professionella liv

Det här är podden för dig som är intresserad av kommunikation, digitalisering, ledarskap och organisationsutveckling. Vi pratar trender, metoder, engagemang och varför det är så jäkla viktigt att arbetslivet anpassas utefter hur vi människor fungerar istället för tvärtom.

Förutsättningarna för hur vi jobbar förändras radikalt. Digitaliseringen påverkar inte bara var, när och hur vi arbetar utan skapar också helt nya roller samtidigt som gamla försvinner. I centrum finns vi människor och våra organisationer. Vart ska det sluta? Vi vet inte. Det enda vi vet är att allt kommer att fortsätta förändras. Superspännande tycker vi! Faktiskt så spännande att vi har gjort det till vårt uppdrag att vara med och skapa framtidens professionella liv. Följ med oss och hör av dig om du har några tankar eller funderingar på: podd@hammerhanborg.com

Poddavsnitt 6: Feedbackkultur

I detta avsnitt pratar vi feedbackkultur och varför det är så viktigt i en självstyrande organisation. Medverkar gör Charlotta Rydström, Karin Netzell och Frida Jeppson. Lyssna på avsnittet här!