InnovationInnovation

Talent Wizard

Är du en nätverkare utan dess like? Vill du vara med och skapa framtidens professionella liv? Försöker du alltid hitta ”the perfect match”?

Vi söker dig

Vi söker dig som vill fokusera på proaktivt nätverksbyggande och sourcing av kandidater. Du blir ansvarig för att proaktivt söka talang till roller på alla nivåer genom en rad olika kanaler för att nå rätt målgrupper. Du ansvarar för både planering och genomförande av hela processen. Du får även en rådgivande roll inom talangförsörjning, rekryteringstrender och konkurrensbilden för specifika kompetensområden, både internt och externt.

För att lösa våra uppdrag jobbar du tillsammans med Hammer & Hanborgs professionella rekryteringskonsulter. Tillsammans identifierar ni bristkompetenser för att du proaktivt ska attrahera och bygga relationer med dessa personer. Talangerna du identifierar kommer du att få möjlighet att proaktivt och vid specifika uppdrag pitcha in och presentera för både kollegor och kunder.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Hitta, screena och kvalitetssäkra kandidater till specifika uppdrag
  • Proaktivt bygga och underhålla talangpipen med fokus på kompetenser inom kommunikation, marknad och digitalt
  • Samarbeta med rekryteringskonsulter för att förstå nuvarande och framtida behov av specifika kompetenser
  • Generera innovativa idéer och dela information för att utveckla effektiva strategier för att identifiera kompetensprofilerna
  • Bygga relationer med potentiella kandidater genom både fysiskt och digitalt nätverksarbete

Om du vill arbeta i en organisation med hög innovationstakt, självledarskap och motiveras av att påverka ditt arbete, så är det här rollen för dig!

Om dig

Personliga egenskaper som hjälper dig att lyckas i denna roll är: utomordentliga nätverks- och relationsbyggande färdigheter, nyfiken med intresse för trender på arbetsmarknaden. Sist men inte minst ser vi gärna att du är en van projektledare med förmåga att driva ditt eget arbete samtidigt som du gillar att samarbeta både internt och externt.

Om Hammer & Hanborg

Vi är en nordisk organisation som har funnits i 25 år. Vår mission är att skapa Framtidens professionella liv. För att lyckas samarbetar vi med de främsta företrädarna för det nya arbetslivet. Flera gånger per år genomför vi undersökningar som tillsammans med våra möten med kunder och kandidater i vårt nätverk ger oss insikter för att lyckas i Framtidens professionella liv.

SaraSara
Kontaktperson

Sara Abrahamsson

Candidate Relations Manager