Kristina Närman

Self-Leadership & Change Consultant

Kristina Närman är självledarskaps- och förändringskonsult hos Hammer & Hanborg. Hon är en brett uppskattad utbildare och facilitator. Kristina hjälper organisationer att maxa sin utvecklingskraft genom att träna individer och team i ”inreprenörskap”, att se och våga fånga möjligheterna i framtidens komplexa arbetsliv. Hon jobbar med verksamheter inom både privat och offentlig sektor och utbildar såväl studenter och executives. Tidigare kunder finns inom allt från medie- till fordonsbranschen, kommuner och public service bolag.

 

Kristina är utbildad civilingenjör, marknadskommunikatör, facilitator och affärscoach och har arbetat med verksamhetsutveckling i över 15 år. Hon är specialist på att få saker att hända och verkar utifrån devisen “It’s easier to act your way into a new way of thinking, that think your way into a new way of acting”. Hon stöttar er att både vilja och våga ta tag i möjligheter – och ta vara på hela organisationens potential.

 

“Det största misstaget vi gör när det handlar om utveckling, av oss själv och våra verksamheter, är att fastna i idéande och planerande. Det är givetvis viktigt, men nyckeln för framgångsrikt utvecklingsarbete är att GÖRA! Det kan dock vara rätt läskigt… Därför är mitt bästa tips att se oss själva, vårt jobb och våra organisationer som ständiga beta-versioner. Inte perfekta men under ständig utveckling och uppdatering.”

 

 

Mina kollegor