Gunvor Engström

Mentor & Leadership Coach

Söker du förändring och utveckling i ditt professionella liv, men är lite osäker på hur du kan gå vidare? Eller kanske du precis fått ett nytt uppdrag och vill komma i gång så bra som möjligt?
Att formulera och sortera dina tankar inför en erfaren coach/mentor leder ofta till större tydlighet om vart du ska och vad du behöver göra. Gunvor Engström är mentor och ledarskaps coach hos Hammer & Hanborg.

 

Hon har haft en rad operativa befattningar och styrelseuppdrag inom näringsliv och offentlig sektor. Som sådan har hon varit i mängder av olika situationer och har lätt att förstå och ta till sig andras utmaningar. Hennes förmåga att lyssna, förstå, ställa frågor och tillsammans med dig konkretisera en handlingsplan kommer att hjälpa dig framåt. Ta gärna en kopp kaffe med henne så får du känna om du tror att det skulle vara rätt för dig!

 

Några axplock ur Gunvors CV:

Eget företag, Offentlig Anbudsservice

Departementsråd ansvarig för Näringspolitik på Näringsdepartementet

VD Företagarna

VD Bank 2

Landshövding

Styrelser Länsförsäkringar, Semcon, Apoteksgruppen, Tredje AP-fonden m fl

 

 

“Jag har haft förmånen att ha Gunvor som samtalspartner när jag format olika strategiska projekt. Hon leder samtal och tankar framåt på ett helt unikt sätt. Hennes djupa kunskap som kombineras med hennes varma personlighet, gör att samtalen når utöver det vanliga. Hennes sätt att utmana och skapa kraft ger möjlighet till att tänka på nya sätt och därigenom nå nya höjder. De sammanfattningar Gunvor gör är knivskarpa och visar hennes förmåga att såväl lyssna som att förstå. Kan varmt rekommendera Gunvor på alla sätt och får ni möjligheten att arbeta tillsammans med henne, ta den! Det kommer ni inte att ångra.”

 

– Angelica Adamski, Senior Executive Coach, IMD (Institute for Management Development)/CEO och styrelseordförande GrowTheFuture AB

Mina kollegor