Innovation - Framtidens professionella livInnovation - Framtidens professionella liv

Nyheter

2019-05-28

Frukostworkshop: Learn from entrepreneurs

Vad är innovation i en självstyrande organisation? Varför är det viktigt att ha med sig ett "inreprenörskap"? Maxa din egen och organisationens innovationskraft. Välkommen på frukostworkshop den 4 juni!

Maxa din egen och organisationens innovationskraft

Vad är innovation i en självstyrande organisation? Varför är det viktigt att ha med sig ett "inreprenörskap"? Kom till oss på workshop där vi tillsammans med vår expert Kristina Närman, tränar på se möjligheter och utforskar hur du kan maxa din egen och organisationens innovationskraft.

I en självstyrande organisation behöver alla ta ansvar för att driva både sin egen och organisationens utveckling. Därför blir förmågan att snabbt kunna se och våga agera på möjligheter en viktig nyckel. Kom till workshopen, ett interaktivt labb och utforska:

  • Vad innovation innebär i en självstyrande organisation och vad som är viktigt att tänka på
  • Varför det är viktigt att ALLA anammar ett entreprenöriellt mindset, ett "inreprenörskap", i framtidens arbetsliv
  • Hur kan vi träna vårt inreprenörskap och bli bättre på att se och våga agera på möjligheter
  • Hur vi kan maxa vår egen och organisationens innovationskraft

Läs mer och anmäl dig idag!

Framtidens professionella liv

Vår mission är att vara med och skapa framtidens professionella liv och vi sprider vår kunskap genom vår bok. Nu är kapitel 2 uppdaterat med "10 steg till en självstyrande organisation". För varje steg håller vi i en workshop. Nyfiken på oss, våra workshops, de 10 stegen eller bara vill höra mer? Ta kontakt med Karin Netzell på 0735-10 63 25 eller karin.netzell@hammerhanborg.com idag!

Läs mer om vår expert Kristina Närman inom Innovation steg 9 mot en självstyrande organisation.

Och missa inte vår digitala bok! Framtidens professionella liv 3.0 den finns under Tools & Insights tillsammans med flera versioner. Trevlig läsning!