Hammer Hanborg Framtidens Professionella Liv 3 - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Framtidens Professionella Liv 3 - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Framtidens professionella liv 3.0

Vi på Hammer & Hanborg har gjort det till vår mission att vara med och skapa framtidens professionella liv. Därför har vi valt att presentera vår kunskap från våra undersökningar och övriga insikter på ett nytt sätt. Det du har framför dig är en bok om framtidens professionella liv. En vision där vi utforskar fem områden som kommer att få stor inverkan på hur vi jobbar i framtiden.

Ta kontakt med oss!

Boken om framtidens professionella liv är i ständig utveckling. De snabba förändringarna gör att det inte räcker att göra en bok eller en undersökning då och då – när den är klar kan allt redan ha förändrats. Istället behövs något som kan leva vidare och hela tiden utvecklas. Därför kommer vi att fortsätta utforska och studera bokens fem områden och fylla på med nya insikter och lärdomar allteftersom. Det blir ett mer hållbart sätt att ta vara på kunskapen från våra undersökningar och sätta nya insikter i ett större sammanhang. Vi har också valt att lyfta in andra spännande röster som kommenterar och ger sin syn på de olika områdena. Har du förslag på någon vi borde prata med? Hör av dig!

Vill du höra mer om de 10 stegen eller få en samlad presentation av boken Framtidens professionella liv 3.0? Boka ett möte med Karin Netzell idag!