Susanna Avander

Marketing & Communications Manager

Susanna Avander är Marketing & Communications Manager hos Hammer & Hanborg by Jurek. Hon har lång erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och har tidigare arbetat som projektledare och redaktör med inriktning på employer branding.

 

I rollen som Marketing & Communications Manager har Susanna en central roll i att förmedla Hammer & Hanborgs varumärke både internt och externt. Genom att skapa och implementera strategier för marknadsföring, kommunikation och försäljning på olika nivåer arbetar hon aktivt för att stärka företagets närvaro på marknaden.

 

Susannas samarbete med säljavdelningen är en nyckelkomponent i hennes ansvarsområde. Genom att nära samarbeta med säljteamet och förstå deras behov och utmaningar, säkerställer hon att företagets budskap och varumärkesidentitet integreras på ett effektivt sätt i säljprocessen. Genom att kombinera sina kunskaper inom kommunikation och marknadsföring med en djup förståelse för försäljningscykeln kan Susanna skapa en sammanhängande och kraftfull upplevelse för kunderna genom hela köpbeslutet.

 

Med en kandidatexamen inom Medieteknik från programmet IT, Medier & Design (Södertörns högskola samt Kungliga Tekniska högskolan) och studier inom pedagogik från Stockholms universitet har Susanna en stark förankring inom både teknik och mänsklig interaktion. Hennes passion för att lösa problem och strävan efter personlig utveckling präglar hennes arbete.

 

När hon inte är på jobbet finner hon glädje i att experimentera med nya recept i köket. Hennes ungerska och finska rötter har inspirerat henne att särskilt utforska ungersk matlagning, där paprikapulver utgör en oumbärlig krydda i många rätter!

Mina kollegor