Rekrytering med Hammer HanborgRekrytering med Hammer Hanborg

Rekrytering

Hållbar kompetensförsörjning är nyckeln till en långsiktigt konkurrenskraftig organisation. Våra rekryteringskonsulter hjälper er att kompetenssäkra organisationen för att ni ska kunna fortsätta leda utvecklingen in i framtiden. Vår syn på rekrytering handlar om att säkerställa att er organisation är kompetenssäkrad för framtiden på alla nivåer, från young professionals till executives.

Kontakta oss på info@hammerhanborg.com eller på telefon 08 459 03 50, så hjälper vi dig vidare eller gå in under vår sida Kontakt och hör av dig direkt till en av våra rekryteringskonsulter.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi jobbar alltid med kompetensbaserad rekrytering. Vår metod startar tillsammans med dig som uppdragsgivare med en behovsanalys där vi tittar på inre faktorer som er organisationens kultur, struktur, interaktionspunkter och målsättningar.

Vi tittar också på omvärldsfaktorer som marknad, konkurrenter och trender. Vi diskuterar så klart även rollens innehåll med dig som uppdragsgivare. Utifrån detta definierar vi de metoder och verktyg som bäst löser era behov och svarar mot era affärsmässiga mål.

Kompetens handlar om potential

Vi har länge sagt att CVt är dött. Vi menar att ett CV inte räcker för att förutse vilken kandidat som är bäst lämpad för ett jobb. Utbildning och erfarenhet är viktigt men i ett arbetsliv präglat av snabb digital utveckling med nya roller och arbetsmetoder saknas ofta tidigare erfarenhet. Det är därför vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering.

För oss handlar kompetens istället om potentialen att lyckas i en viss roll i en specifik organisation. Hammer & Hanborgs kompetensmodell utvärderar just det genom att titta på beteendekompetenser och matcha dessa mot rollen, organisationen, kulturen och en mängd andra faktorer. Det handlar om förutsättningar att lära nytt och att trivas i organisationen. Vårt arbete med annonsering, urval, tester och intervjuer syftar till att hitta den kandidat som har bäst förutsättningar att lyckas. Därför ser vi både till färdigheter och att vi hittar en person med rätt värderingar, motivationsfaktorer och beteende för att matcha organisationen.

Har du svårt att nå ut till rätt målgrupp?

Då kan du annonsera i våra kanaler. Din annons publiceras i vårt omfattande nätverk med personer specialiserade inom kommunikation, marknadsföring, growth, e-commerce, PR och förändringsledning. Perfekt när ni söker en ny medarbetare men har svårt att själva nå rätt målgrupp, eller specifik kompetens för tidsbegränsade konsultuppdrag eller i en rekrytering.

När du annonserar ditt jobb hos oss, publiceras det på vår lediga jobb-sida och delas med relevanta kandidater i vårt nätverk. Annonsen publiceras även på bland annat Monster, Indeed och LinkedIn Jobs. Vi publicerar den även i Hammer & Hanborgs sociala mediekanaler och andra relevanta forum. Fyra dagars annonsering på Facebook och Instagram ingår alltid. Du har möjlighet att köpa till annonsplats eller sponsring av annonsen i lämpliga kanaler för att nå ut ännu större genom re-targeting.

Vill du ha ett urval av kandidater men själv ta hand om matchningen?

Vi erbjuder longlist med kandidater. Dra nytta av Hammer & Hanborgs nätverk för att kommunicera med Sveriges vassaste talanger inom kommunikation, marknadsföring, growth, e-commerce, PR och förändringsledning. Vi ser till att du får ett urval av kandidater med rätt kompetens för att genomföra rekryteringsprocessen. Vi tar fram kravprofil, annons och säkerställer att det första urvalet möter era kompetensbehov och är gjort med mångfaldssäkrade metoder.

Är du nästan säker på att du hittat rätt kandidat men önskar en oberoende utvärdering?

I vår second opinion gör vi en utvärdering av din slutkandidats potential i relation till kravprofilen som legat till grund för er rekryteringsprocess. Vi gör relevanta tester och kompetensbaserade intervjuer. Vår rekommendation presenteras muntligen och skriftligen.

Exempel på roller som Hammer & Hanborg rekryterar till 

Vi rekryterar till tjänster på alla nivåer inom kommunikation, marknadsföring, growth, e-commerce, PR och förändringsledning. Vi har länge varit specialiserade på digitala roller och kompetenssäkrat organisationer för framtidens professionella liv. Här är några exempel på roller som vi rekryterar till:

REKRYTERA LEDARE

E-COMMERCE MANAGER

EMPLOYER BRANDING SPECIALIST

GRAFISK DESIGNER

HÅLLBARHETSKOMMUNIKATÖR

INTERNKOMMUNIKATÖR

KOMMUNIKATIONSCHEF

KOMMUNIKATIONSSPECIALIST

MARKNADSCHEF

PRESSCHEF

SOCIAL MEDIA MANAGER

Vi kan även hjälpa dig med:

Hyra. När ni behöver extra resurser under en begränsad tid eller med kort varsel kan en hyra av konsult vara lösningen. Läs mer här!

Interim Executive. Våra Interim Executives är handplockade och har olika spetskompetens inom kommunikation, marknadsföring, försäljning eller digitala tjänster. Läs mer här!

Kontakta oss