Kontakta oss Hammer HanborgKontakta oss Hammer Hanborg

Blogg

2020-10-23

Är du min nya kollega?

Har du också känt av sorgen när en kollega plötsligt väljer att söka sig vidare? ”Vad roligt, grattis till dig men tråkigt för oss”. Nu har min kollega Charlotta valt att söka sig vidare för att bli del av ett rekryteringsteam på ett livsmedelsbolag i stark tillväxt. En grymt spännande utmaning för Charlotta, men tråkigt för mig att tappa en så härlig kollega.

Ida Kruger - Hammer HanborgIda Kruger - Hammer Hanborg

Författare: Ida Krüger

Med tanke på hur mycket vi skrattat ihop så var min initiala tanke och rädsla att jobbet nu kommer att bli tråkigare, bokstavligt talat. För det är faktiskt viktigt att ha kul på jobbet. Humor och skratt kan bidra till minskad stress, ökad produktivitet och förbättrad hälsa hos oss som arbetar tillsammans. Så nu söker jag alltså nu en ny kollega att skratta med, vid sidan av mitt roliga uppdrag att stärka och utveckla Hammer & Hanborgs affär i södra och västra Sverige.

Som rekryteringskonsult på Hammer & Hanborg hjälper vi våra kunder att kompetenssäkra sina team och underhålla och utveckla vårt nätverk av drivna och kompetenta kandidater. Vi levererar rekryteringar och konsultlösningar, och arbetar för att skapa bästa kundnytta och en bra kandidatupplevelse. Tillsammans arbetar vi för att stärka Hammer & Hanborgs varumärke i södra och västra Sverige. Genom att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kandidater är vi med och skapar framtidens professionella liv.

Förutom mig som kollega kommer du att bli en del av ett härligt gäng engagerade kollegor i både Stockholm och Oslo. Låter det spännande? Då tycker jag att du ska skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Läs mer om rollen och ansök här!