Rekrytering BemanningRekrytering Bemanning

Förändring & Utveckling

Den digitala utvecklingen påverkar oss alla. För att fortsätta vara konkurrenskraftiga krävs en organisation som vill, vågar och kan förändras.

Vi jobbar med att skapa förutsättningar för att organisationer ska kunna hålla samma förändringstakt som sin omvärld. Det kan tex handla om att utveckla självledarskapet eller innovationskraften.

Hammer Hanborg Utveckling, självorganisering och självledarskap - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Utveckling, självorganisering och självledarskap - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Att strategier omsätts till action

Bransch efter bransch transformeras av digitaliseringen med nya affärsmodeller och arbetssätt som följd. Ofta finns både strategi och teknik på plats, ändå blir det inte som vi har tänkt eller så händer kanske inget alls…

Strategi och teknik i all ära men för att framtidssäkra er organisation behöver ni säkerställa att strategier omsätts till action genom att engagera och entusiasmera människorna i organisationen. De nya förutsättningarna gör att vi behöver öka samarbetet och självledarskapet. På så sätt hjälper vi er att skapa en organisation som både kan och vill förändras.

Flera sätt att komma igång

 

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig vidare!