Annika Lasmarias

COO

Annika är COO på Hammer & Hanborg och är ansvarig för vår konsultuthyrning och rekryteringsaffär. Annika sitter också i Hammer & Hanborgs styrgrupp som leder och utvecklar bolaget.

 

Annika är utbildad civilekonom från Mittuniversitet med inriktning Marknadsföring och Ledarskap. Hon har tidigare arbetat bland annat på Nordea, samt haft roller som destinations- och programchef inom rese- och språkutbildningsbranschen. Annika har också bott och arbetat i Frankrike under flera år.

 

Att arbeta med rekrytering och konsultuthyrning, få hjälpa kunder med talangförsörjning, teamutveckling och organisationsutveckling – samtidigt som vi bidrar till människors utveckling och många gånger möjliggör deras nästa steg i karriären, tycker Annika känns både meningsfullt och viktigt. Att dessutom få göra det på ett bolag som Hammer & Hanborg som är så påtagligt värderingsstyrt och lägger stor vikt vid samarbete, innovation och att bidra till ett juste arbetsliv är en ynnest och väldigt roligt.

 

Annika har ena foten i Frankrike och älskar skidåkning och vandring. Under både vintern och sommaren hittar man henne med största sannolikhet i någon alpsluttning med familjen.

Mina kollegor