Jenny Folkesson

Senior Recruitment Consultant

Jenny Folkesson är senior rekryteringskonsult hos Hammer & Hanborg by Jurek och tillsätter både konsultuppdrag och fasta rekryteringar.

 

Jenny är civilekonom i grunden och har över 18 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från såväl ledande reklam- och mediebyråer som marknadsavdelningar. Hon har stor vana av marknad och kommunikationsprojekt av varierande art. Allt ifrån varumärkesarbeten med framtagande av strategi, identitet och grafisk profil, till skapande av webbplatser, UX, reklamkampanjer i alla kanaler, e-handel och SEO/SEM.

 

Jennys breda yrkeserfarenhet har gett henne ett värdefullt helhetsperspektiv på marknads- och kommunikationsområdet samt dess specialistkompetenser. Hon vet hur stor roll varje del spelar, men också hur viktigt det är att dessa delar samarbetar över gränser och har ett gemensamt 360-gradersperspektiv i sikte.

 

Jenny brinner för utveckling. Både inom marknadsföring och kommunikation, och för människors utveckling. Hon är övertygad om att en framgångsrik organisation och varumärke byggs av medarbetare som känner ett syfte och mening med sin arbetsvardag – människor som är på rätt plats helt enkelt. Som rekryteringsspecialist uppskattar hon att ha förmånen att både få ha en del i att utveckla kommunikations- och marknadsavdelningar, och att samtidigt få individer att blomma genom att hamna i rätt jord.

Mina kollegor