Jessica Fischer

Senior Recruitment Consultant

Jessica är senior rekryteringskonsult hos Hammer & Hanborg. En roll som innebär att hon följer sina kunder och kandidater genom hela rekryteringsprocessen för att på allra bästa vis kunna hitta de smartaste lösningarna för deras behov.

 

Med en stor portion nyfikenhet, personlig erfarenhet och förståelse för marknads- och kommunikationsbranschen drivs Jessica av viljan att alltid försöka identifiera det som får både verksamheter och individer att växa och utvecklas tillsammans på bästa vis.

 

För Jessica är det viktigt att arbeta med något som hon brinner för och helhjärtat kan stå bakom, hon drivs av både en nyfikenhet och en magkänsla som måste landa rätt. Med bakgrund i det har hon haft förmånen att få testa en massa olika branscher och yrkesområden. Den röda tråden har hela tiden varit att hon arbetat starkt med kommunikation och alltid haft en rådgivande roll.

 

Hon tycker att hennes jobb är fantastiskt roligt och gör alltid sitt yttersta för att hitta den bästa matchningen utefter vad varje enskild kund eller kandidat behöver.

 

Att få möjlighet att hjälpa företag att lyfta sina verksamheter och vässa sina prestationer genom att presentera dem för rätt människor och kompetens. Att vara en del i den där riktigt bra matchningen är en förmån, för att inte tala om alla människor som hon får möjlighet att prata med och hjälpa.

 

Jessica tränar gärna så ofta tillfälle ges, dels för att hålla sig frisk och stark, och dels för att låta tankarna få en paus. Hon är kreativ och har ständigt något projekt på gång, vilket kan vara planering för en resa eller någon form av överraskning för familjen

Mina kollegor