Sara Abrahamsson

Chief Candidate Experience Officer

Sara är Chief Candidate Experience Officer hos Hammer & Hanborg. Hennes fokus är alla kandidater i Hammer & Hanborgs nätverk, och hon har övergripande ansvar för alla kandidater som har  skapat en profil genom att ha connectat med Hammer & Hanborg.

 

Hon arbetar mycket med bolagets kandidatupplevelse, så att du som kandidat känner dig sedd och schysst bemött i din kontakt med Hammer & Hanborg. Hon jobbar även i team med rekryteringskonsulterna med ”search” för att hitta och kontakta personer som inte sökt ett jobb, men som kan vara en bra matchning för kund.

 

Sara är dagligen i kontakt med många kandidater för att lära känna dem bättre och höra hur deras roller har utvecklats, för att uppdatera sig och sina kollegor, så att alla på bolaget kan rådge sina kunder i deras kompetensförsörjning.

 

Saras bakgrund är inom research. Hon har jobbat med informationssökning inom både public service och på ett startup-företag inom ”thought leadership”. Hon har en kandidatexamen inom informationsdesign, informationssökning och omvärldsanalys och en kandidatexamen i företagsekonomi inom marknadsföring och organisation.

 

På frågan Varför det är kul med rekrytering? Svarar Sara att det är att få vara med och att göra skillnad. “…Och matchningen – när både vår kund och kandidat känner att det kommer att bli ännu bättre tillsammans. När både de faktiska kunskaperna och de mjuka värdena som kultur och värderingar matchar, både hos individen och organisationen” förklarar Sara vidare.

 

När tillfälle ges åker Sara och familjen gärna till deras landställe i Småland. Där samlar hon energi genom att hobbyodla både blommor och grönsaker.

 

Hör av dig till Sara om du vill höra mer om hur Hammer & Hanborg, genom ett kompetensbaserat arbetssätt, kan utveckla din avdelning.

Mina kollegor