Hammer Hanborg Christina Hammer - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, MalmöHammer Hanborg Christina Hammer - Rekrytering - Stockholm, Göteborg, Malmö

Vi skapar framtidens professionella liv

Framgångsrika affärer byggs av människor – människor med förmåga att kommunicera. Att kommunikation är en framgångsfaktor var och är utgångspunkten för vårt företag.

Kommunikation förändras

Under årens lopp har kommunikation förändrats, från en fråga för marknads- och kommunikationsavdelningen till att beröra alla delar av organisationen. Idag kan vi verkligen säga att allt - och alla - kommunicerar.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter – vi tänker ”vi och vi”, inte ”vi och dem.

För olika behov under ditt yrkesliv 

Vi gillar långsiktighet. Vår ambition har hela tiden varit att bygga ett sunt och hållbart företag. Ett företag där du är lika viktig för oss oavsett om du är kund eller kandidat. Och ett företag som kan tillgodose de behov du har i olika perioder av ditt yrkesliv - när du letar nytt jobb, när du behöver en ny medarbetare till ditt team, när du vill ha inspiration, kunskap och veta mer om trender och utveckling inom kommunikation, digitalt eller management.

Vår ambition är att bli navet i den nya gigekonomi som växer fram, där fler och fler är intresserade av mer tillfälliga ”gig” snarare än tillsvidareanställningar. Vi vill erbjuda tillhörighet, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling för de som ”giggar” och vi vill hjälpa våra kunder att hitta precis rätt kompetens i rätt tidsperiod för sina behov.

Vi vet vad som händer nu, och blickar in i framtiden 

Varje år möter vi tusentals kommunikativa ledare, specialister och young professionals. Det ger oss en unik bild av hur branschen utvecklas och vad som är aktuellt just nu. Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill veta vad som händer framåt! Så att vi alltid kan ligga i framkant och erbjuda det senaste inom vårt område. Därför genomför vi varje år Kommunikatören - Nordens största undersökning i sitt slag - som fokuserar på trender och förändringar för yrkesroller inom området. I år i form av en bok Framtidens professionella liv 4.0 som du kan läsa mer om här.

 

Välkommen till oss!

Christina Hammer & Åsa Falkman (som tidigare hette Hanborg), Grundare och delägare