Emeli Haage

Senior Recruitment Consultant & Values facilitator

Emeli är senior rekryteringskonsult och värderings facilitator hos Hammer & Hanborg. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med kundrelationer i olika branscher både i Sverige och i England.

 

Hon drivs av att hjälpa organisationer att kompetenssäkra för framtiden. Som expert inom värderingar kan hon exempelvis stärka organisationskulturer eller stötta när det kommer till att inkludera värderingar i en rekryteringsprocess.

 

Emeli har en Magisterexamen med inriktning Psykologi från Lunds Universitet. Hon har också erfarenhet av personbedömningar efter att ha arbetat på SHL ett flertal år.

 

Emelis jobb handlar om att både organisationen och kandidaten ska välja varandra. Hon vill vara transparant mot alla parter så att de vet de kan förvänta sig av varandra. Det ska inte bara vara en match på kompetens utan även en kulturell matchning. Det finns inget bättre än när både uppdragsgivare och kandidaten som fick jobbet är nöjda!

 

Emeli har jobbat länge som gruppträningsinstruktör och tycker det är kul att pigga upp kollegorna med ett pass nu och då.

Mina kollegor