Fredrik Svenburg

Managing Recruitment Consultant

Fredrik är Managing Recruitment Consultant hos Hammer & Hanborg. Han har jobbat ett flertal år i rekryteringbranschen med erfarenhet inom olika funktioner och miljöer, både i Sverige och i London.

 

Fredrik har en civilekonomexamen från Uppsala universitet. Ekonomikunskaper i kombination med erfarenhet av rekrytering inom kommunikation och marknad, har gett honom en spetskompetens i Investor Relations (IR). Läs Fredriks blogg där han ger tips till dig som är nyfiken på att rekrytera eller hyra en IR-chef.

 

Fredrik har även omfattande vana av personbedömning efter 5 år som konsult på SHL/CEB.

 

För Fredrik är det väldigt viktigt att vara transparent och kroka arm med kunden under en rekryteringsprocess. Han trivs med att finnas tillgänglig för både kund och kandidat, att vara rak och kunna agera bollplank och mentor. Läs hur rekryteringen gick när Fredrik skulle hitta en Investor Relations (IR) Manager till Senzime eller hur han matchade rätt kompetens till Presto.

 

Fredrik är ofta iklädd sitt motorcykelställ på vägen till och från jobbet. Det är på motorcykeln han får sin återhämtning.

Mina kollegor